problemen!

Lieve Lezers,

Vandaag zijn er al diverse bezorgde telefoontjes en emails binnen gekomen van verontruste vaste lezers van dit blog. Huilende mensen die vragen of ik ziek ben en waarom er geen bericht is verschenen.

Ik kan enige troost bieden dat ik niet ziek ben maar gistermiddag begon de computer hier te tikken. Na eerst het pand te hebben verlaten omdat het een aanval met een tijdbom leek bleek dus te gaan om een half defecte harde schijf. Na het redden van de bestanden heb we er een gezellige middag en nacht van gemaakt om de werkende bestanden over te zetten naar een nieuw gemonteerde harde schijf. Vanochtend iets over zes was de klus geklaard en alles lijkt weer goed te werken.

Tijdens het lange wachten van kopieren, installeren, configureren, vastlopen, schelden, resetten, cloonen, formateren was er afgelopen nacht nog even de ruimte om tussen neus en lippen door GPworld kampioen tafel tennis te worden om 1 uur 's nachts.

Dit weekend de laatste programma's weer installeren om volgende week weer fris met deze nieuwe harde schijf aan de gang te gaan!


Houwdoe!

problemen! problemen! Reviewed by GPworld on september 11, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.