Minichamps Schumacher, Senna en Schwantz




Gisteren is op het world wide web een door Minichamps geproduceerd 1/2 helm replica van Michael Schumacher van seizoen 2010 terecht gekomen. Deze is nooit door Minichamps aangekondigd en staat zelfs niet op de website van Minichamps. Een interessant artikel zou je zeggen en waarschijnlijk veel vraag naar. Ook blijkt dat er een planning is voor een 1/8 Schumacher helmpje en een 1/24 helm-sleutelhanger. Allemaal geproduceerd door Minichamps, exclusief voor Schuberth. (helmenfabrikant).

Vandaag wordt er door een Minichamps leverancier contact opgenomen met Minichamps ofdat er plannen zijn deze artikelen ook voor de reguliere markt uit te brengen en wellicht nog een stuk goedkoper als dat ze nu worden aangeboden. Afwachten dus!

Zometeen, in een mum van tijd komt de legendarische Lotus 97T binnen van Ayrton Senna. Geproduceerd in de schaal 1/43 als onderdeel van de "15th anniversary Senninha collection". (en dat na 16 jaar!!). In de Senna Collectie is dit auto nummer 30. Gelimiteerd op 5280 stuks. Klik hier om te bestellen.
Na lang wachten is het eindelijk zover. Niet verder meer in spanning zitten. Sinds 1993 moeten we er al op wachten. Steeds weer worden die Schumacher helmpjes tussendoor stiekem geproduceerd. In de schaal 1/12 komt zometeen de 1993 Suzuki van Kevin Schwantz binnen. Geproduceerd door Minichamps en hier te bestellen.
Minichamps Schumacher, Senna en Schwantz Minichamps Schumacher, Senna en Schwantz Reviewed by GPworld on september 09, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.