Tamiya en boeken


Van Tamiya verwachten we binnenkort drie nieuwe artikelen. De eerste is in de schaal 1/12 de 2009 Yamaha YZR M1 van Valentino Rossi. Ook verwachten we dan meteen de 1978 Lotus 79 uit 1978 in de schaal 1/20 als bouwpakket. Tamiya heeft daarnaast ook een bijhorende pitcrew uitgebracht. Voor de knutselaar hier te bestellen. Er valt dus genoeg te bouwen tijdens deze regenachtige dagen!
Volgende week verwachten we een paar nieuwe boeken over rijders. Van Jenson Button komt het al eerder uitgegeven paperback (maar dan als hardcover) "My Championship Year". Op een leuke manier omschrijft Button seizoen 2009. Het terugtrekken van Honda, de eerste overwinningen, het kampioenschap, etc. Klik hier om te bestellen.
Alex Yoong met zijn boek. Wie had dat gedacht. Van iemand als Fernando Alonso is nog geen boek te vinden maar wel van deze man. En toch ben ik benieuwd wat er in staat. Hoe hij uiteindelijk in de Formule 1 is gekomen. Hoort toch bij de collectie rijdersbiografieen. Klik hier om te bestellen.
Ook komt van Juan Manuel Fangio een leespocket binnen. Voordat Schumacher kwam heeft natuurlijk tientallen jaren lang het record van 5x wereldkampioen op naam van Fangio gestaan. Onmogelijk om te verslaan werd er altijd geroepen. Lees hier het hele verhaal.
Tamiya en boeken Tamiya en boeken Reviewed by GPworld on september 08, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.