Rossi, Rossi, Rossi

Op de website van Minichamps is een nieuwe afbeelding verschenen van een 1/8 helmpje. Of zoals een Engelse website altijd stoer zegt: Wij hebben voorbeeld foto's toegezonden van Minichamps. Het gaat om om de 2006 Mugello helm. Weer één van de leukere helmen. Wanneer die gaat komen is onbekend.

De Rossi fans kunnen alvast gaan sparen want in de laatste maanden van het jaar wordt toch nog wel het één en ander verwacht. Deze informatie is niet officieel Minichamps en niet helemaal betrouwbaar. Maar toch. Wie weet wat er nog meer aan helmpjes en figuren gaat komen maar betreffende de motoren worden de volgende nog dit jaar verwacht:
Eind oktober komt de 2009 Yamaha YZR M1 met de Fiat Punto Evo livery(Portugal). Deze zal ongetwijfeld gelimiteerd zijn. Klik hier om te bestellen.

Eind November komt dan EINDELIJK de 2001 Suzuka 8 hours Honda VTR1000 van Rossi en Edwards. Ook hier zal de oplage niet hoog zijn. Klik hier om te bestellen.
Ook eind November komt dan de 2009 Catalunya Rossi-Lorenzo set uit. Deze is gelimiteerd op 2009 stuks en is hier nog te bestellen. 2009 stuks is niet veel maar tot op heden reageert iedereen anders op deze set. Sommigen vinden het helemaal het einde, anderen hoeven absoluut geen Lorenzo in de kast te hebben. Voor diegene die hem willen hebben is voorbestellen met dit lage aantal wel noodzakelijk. Klik hier om te bestellen.


Zo, dat was'em dan. Nu ff naar de supermarkt voor Ananas schijfjes en brood voor de tosti's!
Rossi, Rossi, Rossi Rossi, Rossi, Rossi Reviewed by GPworld on september 07, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.