TOPSPORT!

Gisteravond tot in de late uurtjes een 100% vrije training, 100% kwalifikatie en 100% race (49 ronden) in Bahrain afgewerkt met F1 2010. In de Lotus wel pole gescoord, in de race een lekke achterband en een drive thru penalty en uiteindelijk 13e geworden op nieveau hard. Door de Force Feedback van het stuur toch behoorlijke spierpijn gekregen. Gewoon topsport wat er beoefend wordt. Dat mens van de Bart Smit met dat neerbuigende "spelletje".....
Volgende week komt van Minichamps in de schaal 1/12 de 2008 Honda RC212V van Nicky Hayden binnen. Aangezien ze de 2009 Hayden motor al hebben uitgebracht is het een beetje vreemd dat 2008 later komt. Maar voor de verzameling kan het mooi die vrijgehouden plek in de vitrine opvullen. Klik hier om te bestellen.
Ook komt volgende week van Valentino Rossi weer een nieuw helmpje uit in de schaal 1/8. Dit keer is het de 2002 Mugello helm. Klik hier om te bestellen.

Minichamps is weer bezig met de grote goocheltruc. Zou eerst een paar weekjes geleden in de schaal 1/8 de 2004 Philip Island helm van Rossi komen, was deze ineens van de releaselijst verdwenen en doorgeschoven naar november. Maar gisterochtend is dit artikel ineens weer terug gekomen en staat in de planning om over ongeveer twee weken uit te komen. Dan vraag je je af waar die intussentijd nou is gebleven. In een andere dimensie? Was die verstopt? Was die onzichtbaar? Of door middel van een flux capacitor door de tijd heen gereisd? Het is allemaal mogelijk!

Als dat helmpje nou met meer als 88mph door de Minichamps fabriek is gevlogen, dan kan het zijn dat de flux capacitor er voor gezorgd heeft dat die door de tijd gereisd is. Dit is zo een flux capacitor:
TOPSPORT! TOPSPORT! Reviewed by GPworld on september 24, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.