Nieuwe Spark modellen - coming soon!

De website van Spark Models is na een lange periode eindelijk weer eens geupdate. Er zijn een aantal foto's verschenen van interessante coming soon modellen.
Als eerste het model van racelegende/ comediant Nigel Mansell. Deze besnorde coureur, athans....tegenwoordig alleen nog maar twee snorren als wenkbrouwen besloot om in 2010 deel te gaan nemen aan Le Mans 2010 met zoon Greg en andere zoon Leo. Voor dit avontuur werd een Ginetta - Zytek aangeschaft. Helaas was het hele avontuur na 17 minuten racen al over toen Nigel de auto in de prak reed om vervolgens met ouderwets Mansell theater dramatisch te worden afgevoerd. Klik hier om dit model te bestellen.

Voor de Dutch Driver verzamelaars is er ook genoeg moois op komst:
De Porsche 997 GTR RSR ProSpeed Competition waarmee Paul van Splunteren, gokautomaat Niek Hommerson en Machiels hebben deelgenomen aan Le Mans dit jaar. Klik hier om te bestellen.
Van Peter Kox komt de Aston Martin DBR9 met startnummer 52. Kox deed dit jaar Le Mans met Enge en Nygaard. Klik hier om te bestellen.
Als laatste komt de Corvette C6.R uit waarmee David Hart, Policand en Gregoire hebben gestreden in Le Mans. Klik hier om te bestellen.
Nieuwe Spark modellen - coming soon! Nieuwe Spark modellen - coming soon! Reviewed by GPworld on november 11, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.