Forza Ferrari!

Gisteren hadden de Belgen weer een vrije dag waardoor sommigen vandaag extra hebben vrijgenomen voor een lang weekend. Gisteren zijn er al een paar Vlamingers in Rijsbergen langsgewaaid. Vandaag komen er ook wel een aantal. Helemaal wanneer vanmiddag de lading Ferrari modellen binnen gaan komen.
In de schaal 1/18 komen de Ferrari's F10 van zowel Fernando Alonso als Felipe Massa binnen. Geproduceerd door Hotwheels. Klik hier voor Alonso en leun hier op je muisknop voor Massa.
In de schaal 1/43 komt vanmiddag de lang geleden aangekondigde Ferrari 458 Italia in het rood. Geproduceerd door Elite Models. Klik hier om te bestellen.
In de Gilles Villeneuve Ferrari collection komt in de schaal 1/43 de 1978 Ferrari 312T3, Canada uitvoering. Geproduceerd door Elite Models. Klik hier om te bestellen.
Ook in de schaal 1/43 komt de schitterende Ferrari 246 uit 1958 van Mike Hawthorn. Geproduceerd door Elite Models. Klik hier om te bestellen.
Verder komt in de schaal 1/43 de wit blauwe Ferari 158 van John Surtees uit 1964 waarmee hij deelnam aan de Grand Prix van Mexico. De laatste twee races van het 1964 Formule 1 wereldkampioenschap reden de Ferrari's niet in de traditionele rode kleuren maar blauw en wit. De reden hiervoor is dat de auto's niet werden ingeschreven door het Italiaanse Ferrari maar door het Amerikaanse NART team. Dit vanwege een protest van Ferrari tegen Italiaanse racebeweging betreffede de homologatie van de in het midden van de auto geplaatste Ferrari motoren. Geproduceerd door Elite Models. Klik hier om te bestellen.
Forza Ferrari! Forza Ferrari! Reviewed by GPworld on november 12, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.