Formule 1 DVD nu leverbaar


Eindelijk is die dan toch binnen gekomen. Nu uit voorraad leverbaar, de 2010 Formule 1 DVD. Zoals alle jaren in het Engels. Dit jaar is de DVD anders ingesproken, daar er twee commentatoren zijn. 300 minuten Formule 1 is hier te bestellen!

Vreemde snuiters daar bij DHL. Blijkbaar had de afzender alleen de 4 cijfers van de postcode opgegeven en niet de twee letters. De rest van het adres klopt wel, dus zou je denken dat een transport bedrijf wel mogelijkheden heeft om aktie te ondernemen en de twee letters toe te voegen. Je hoeft maar één keer internet op te gaan, of afzender te bellen of de ontvanger te bellen om te achterhalen wat de volledige postcode is. Bij DHL doen ze dat dus niet. Dus als je zou bellen om je 2 letters door te geven, wordt dit niet geaccepteerd en wordt de zending vastgehouden net zolang de afzender de juiste postcode doorgeeft. Ondanks dat het voor heel de wereld snel duidelijk moet zijn wat de volledige postcode zou moeten zijn wordt er door DHL verscholen achter regels en onmogelijke bureaucratie. Het gevolg is dat de DVD's weer een dag later werden bezorgd.

Als ze van elke afzender de pakjes vasthouden waarvan het adres niet klopt zullen ze daar wel een flink magazijn hebben om alles tegen te houden. Waarom zo een groot bedrijf niet de oorzaak oplost, dus postcode van adres in nederland kan alleen maar ingevoerd worden als 6 tekens, scheelt het een hoop ellende. Nu heb ik drie mensen voor totaal 50 minuten aan de bel gehad omtrent 2 letters.
We hebben voor de laatste keer nog wat Valentino Rossi 2011 kalenders binnen gekregen. Niet veel, hopelijk net genoeg om te verkopen en niet teveel om volgend jaar nog mee te blijven zitten. Klik hier om te bestellen.
Formule 1 DVD nu leverbaar Formule 1 DVD nu leverbaar Reviewed by GPworld on december 16, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.