Heel veel Minichamps


Vandaag verwachten we van Minichamps de BMW Z4 in de schaal 1/43 van Wijers en Swart. Kik hier om te bestellen. Ook komt vandaag de 2010 showcar binnen van Lewis Hamilton in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.
Het jaar is bijna om. Volgende week zal dan waarschijnlijk de laatste Minichamps levering van het jaar zijn waardoor er extra veel bijzit. Deze spullen komen of 23 december, anders 24 december binnen. Voor de snelle afhalers net op tijd voor een kerstkado nog.

Voor de Rossi alles-verzamelaar komt er volgende week genoeg binnen. Dus nog een weekje om te sparen.
Als belangrijkste komt de 2009 Yamaha YZR M1 binnen in de Fiat Punto Evo livery. Deze is hier te bestellen.

Ook komt meteen een nieuwe levering (herproduktie) binnen van de standaard 2009 Yamaha YZR M1 (normale Fiat livery). De meeste hebben deze al, maar heb je hem nog niet, kun je deze hier bestellen.

Zo heb je 2 jaar lang in de schaal 1/2 geen Valentino Rossi helm binnen gehad, dan ineens komen er maar liefst drie tegelijk binnen.
(links) De standaard 2006 Valentino Rossi helm, Klik hier om te bestellen.
(midden) De 2004 Philip Island Valentino Rossi helm. Klik hier om te bestellen.
(rechts) De 2006 Mugello Valentino Rossi helm. Klik hier om te bestellen.
Ook komt volgende week van Minichamps de bloedmooie 1990 Larrousse Lamborghini Lola LC90 van Aguri Suzuki binnen. Deze is hier te bestellen.
In de 1/43 Ayrton Senna / Senninha collectie komt volgende week de 1984 Toleman Hart TG184 uit. Klik hier om te bestellen
Heel veel Minichamps Heel veel Minichamps Reviewed by GPworld on december 17, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.