Maximale snelheid in Tavullia van 50 naar 46

Dat Valentino Rossi een held is wisten we al maar misschien zijn een hoop mensen dit verhaal uit 2008 vergeten:
In het Italiaanse Tavullia zijn de inwoners dol op de nieuwste verkeersregel. De snelheidslimiet op de weg is aangepast van 50 km/u naar 46 km/u. Het is een eerbetoon aan meervoudig MotoGP wereldkampioen Valentino Rossi.Nummer 46 is namelijk het startnummer dat op de motor van Rossi prijkt. De inwoner van Tavullia doneerde bijna 650.000 euro aan de stad zodat de begraafplaats kan worden opgeknapt.”Het aanpassen van de snelheid is een goed eerbetoon aan de man die zijn beroemdheid en geld te danken heeft aan zijn kunsten op de weg. Hij is het gezicht van ons dorp en het is geweldig dat hij ons geld geschonken heeft", zegt een inwoner.

Nu hebben we bij in de winkel de eerste proefborden aanwezig. Dus echte reflecterende verkeersborden, klaar voor gebruik om langs de weg te zetten! We laten nog eenmaal een andere uitvoering maken (wat dikker) voordat we besluiten welke we gaan verkopen. Voorlopig heeft dit eerste bord een mooi plekkie gevonden bij de Rossi spullen.
Volgende week verwachten we de 2010 McLaren Mercedes Vodafone showcar van Lewis Hamilton te ontvangen. Klik hier om alvast te bestellen.
Als het goed is zal CMC eind deze maand/ begin volgende maand de in de schaal 1/12 geproduceerde 1961 Ferrari 156 Sharknose gaan uitleveren. Dit model is eind 2008 al door CMC in de schaal 1/18 uitgegeven maar is binnenkort dus ook te bestellen in groot formaat. De prijs bedraagt euro 2498,- Maar dan hebbie ook wat!
Maximale snelheid in Tavullia van 50 naar 46 Maximale snelheid in Tavullia van 50 naar 46 Reviewed by GPworld on december 11, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.