Zondag opening en nieuwe boeken

Komende zondag op 19 december is GPworld extra geopend van 11.00 - 16.00 uur. Hopelijk blijft de sneeuw achterwege want vorig jaar zorgde een pak sneeuw dat de zondagsopening een fiasco werd.

Vandaag, maandag 13 december is weer een nieuwe dag waarop we hopen dat DHL de uit Engeland verstuurde Formule 1 dvd's komt afleveren. De eerste weekend verkoop hebben we al gemist maar hopelijk zijn ze voor komend weekend dan wel binnen.



Voor de mensen die in de schaal 1/8 het speciale 2010 Schumacher - Minichamps helmpje hebben besteld, deze komt vandaag binnen. Voor de mensen die niet besteld hebben, sorry, uitverkocht.
Afgelopen zaterdag hebben we nog twee interessante boeken binnen gekregen. Het eerste is de 2010-2011 MotoCourse jaarboek. Dit motorboek komt al 35 jaar elk jaar uit en is Engelstalig. De beste foto's, het beste papierkwaliteit, de beste verhalen en het grootste formaat van alle jaarboeken die verschijnen. Klik hier om te bestellen.
Voor de liefhebbers van Le Mans is het 2010 jaarboek binnen gekomen. Ook deze is engelstalig. De kenners kennen het boek natuurlijk al van voorgaande jaren. Klik hier om te bestellen.
Zondag opening en nieuwe boeken Zondag opening en nieuwe boeken Reviewed by GPworld on december 13, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.