Openingstijden + Christijan Albers

Deze week krijgen we natuurlijk te maken met aangepaste openingstijden in de winkel. Zo is er komende vrijdag geen koopavond maar gaat de winkel op 24 december om 17.00 uur dicht. Zaterdag en Zondag is de winkel ook gesloten. Vanaf maandag zijn we weer gewoon van de partij.
Elk jaar is er wel een verloren Belg die met tweede kerstdag toch voor de deur staat. In Belgie is het wat meer ingeburgerd dat de winkels tweede kerstdag geopend zijn. Voor de duidelijkheid, GPworld is met de kerst gesloten.
Ondanks dat Christijan Albers maar 2,5 jaar in de Formule 1 heeft gereden was hij wel leider met het uitbrengen van zoveel mogelijk verschillende petjes. Iedereen kent nog wel de oranje bolletjes pet. Destijds ontzettend veel verkocht. In het huidige straatbeld zie je nog wel eens iemand met zo een petje voorbij komen, ondertussen helemaal flet verkleurd. Destijds waren er petjes uitgekomen voor akties van Trust, Total, Dynabite, Sportlife, Veronica. Dan nog de gebruikelijke petjes, de proefpetjes zoals de Jordan pet. Kortom, bizar hoeveel petjes iemand in 2,5 jaar kan hebben, helemaal als je bedenkt dat er zielige kindertjes ergens in diep Afrika zijn zijn die helemaal geen petje hebben.
Openingstijden + Christijan Albers Openingstijden + Christijan Albers Reviewed by GPworld on december 21, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.