Nu en zometeen





Er zijn weer wat nieuwe modellen binnen gekomen. Van Norev in de schaal 1/43 is de 2010 Citroen C4 van Kimi Raikkonen gearriveerd. (uitvoering Rally van Zweden). Hier te bestellen. Van Sebastien Loeb is de 2009 Citroen C4 binnen gekomen. (uitvoering GB rally). Klik hier om te bestellen.
Voor de mensen die nog geen BrawnGP in de schaal 1/18 in hun bezit hebben, is de 2009 Rubens Barrichello, BrawnGP BGP01, uitvoering Melbourne, binnen gekomen en is hier te bestellen. In de schaal 1/43 hebben we ook weer een BrawnGP op voorraad, de Jenson Button uitvoering van Malaysia. Deze is hier te bestellen.
Van Minichamps komt zometeen in ieder geval de eerste 2010 Formule 1 auto binnen, de Force India VJM03 van Vitantomio Liuzzi. Deze is hier te bestellen. Dan is het nog afwachten of er vandaag een huisvrouw van Selektvracht de doos met Schumacher 2010 modellen komt bezorgen.


Het was even wennen, Valentino Rossi op de Ducati. Mijn eerste reactie was dat ik het wel wat van die McDonalds clown weg vond hebben maar nu vind ik het een schitterende kleurencombinatie. Vandaag komt deze 2011 canvas binnen van Valentino Rossi en is hier te bestellen.
Verder komt vandaag wellicht één van de mooiste Formule 1 auto's ooit weer opnieuw binnen. De 1991 Jordan 191, uitgevoerd in groen met 7-up reclame. Behalve dat een 7-voudig wereldkampioen in dit ding zijn allereerste race reed, athans, zijn eerste meters, blijft dit een supergaaf model. Stamt nog uit de tijd dat een nieuw team wel serieus meedeed en zeker geen veldvulling was in het eerste jaar! Uitgevoerd in de schaal 1/18, geproduceerd door Minichamps en hier te bestellen.
Nu en zometeen Nu en zometeen Reviewed by GPworld on april 29, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.