Schumacher 2011 pet

Komende zaterdag, 30 april, Koninginnedag, is de winkel gesloten. Uiteraard kan er gewoon online besteld worden!

Eligor heeft aangekondigd een reproduktie uit te brengen in mei van de 2008 MAN TGX van het Torro Rosso Formule 1 team. Voor informatie en bestelmogelijkheden mailen naar info@gpworld.nl

Gisteren is de 2010 Michael Schumacher opgestuur aan GPworld (schaal 1/43). Opgestuurd met DHL. Helaas slechte ervaringen met DHL en ook geen idee of de doos hier voor het weekend aankomt. Als het wordt verstuurd met DHL, gebeurt het meestal dat het wordt overgedragen aan TNT of Selectvracht. Dan staat er ineens hier een selectvracht huisvrouw met een doos modellen. Op de één of andere manier lijkt het erop dat het overdragen van die pakjes altijd 2 dagen meer in beslag neemt. Normaal gesproken met een vervoerder vanuit de omringende landen, heb je het een dag later gewoon in huis. Alleen bij DHL lijkt het ergens altijd te blijven hangen.
Mochten ze deze week nog binnen komen, dan hebben we ook meteen de 2011 Michael Schumacher DVAG pet op voorraad. Deze komt donderdag of vrijdag binnen. Klik hier om te bestellen.
Schumacher 2011 pet Schumacher 2011 pet Reviewed by GPworld on april 27, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.