Valentino Rossi 46 km/u


We hebben weer een paar exemplaren binnen van het 46 km/uuur verkeersbord zoals deze in de woonplaats van Rossi zich bevinden. Nu beperkt leverbaar, volgende maand weer nieuwe levering. Klik hier om te bestellen.

Het verhaal: Maximale snelheid in Tavullia van 50 naar 46In het Italiaanse Tavullia zijn de inwoners dol op de nieuwste verkeersregel. De snelheidslimiet op de weg is aangepast van 50 km/u naar 46 km/u. Het is een eerbetoon aan meervoudig MotoGP wereldkampioen Valentino Rossi.Nummer 46 is namelijk het startnummer dat op de motor van Rossi prijkt. De inwoner van Tavullia doneerde bijna 650.000 euro aan de stad zodat de begraafplaats kan worden opgeknapt."Het aanpassen van de snelheid is een goed eerbetoon aan de man die zijn beroemdheid en geld te danken heeft aan zijn kunsten op de weg. Hij is het gezicht van ons dorp en het is geweldig dat hij ons geld geschonken heeft", zegt een inwoner.


Het mooie Team Lotus in Formula 1 boek wat gisteren gemeld was is ondertussen al binnen gekomen en is nog mooier als verwacht. Het boek is hier te bestellen.

Voor de digitale boekenwurmen is op internet een stripverhaal verschenen over het leven van Enzo Ferrari. Dit album is in 1997 uitgekomen maar is hier online te lezen.
Valentino Rossi 46 km/u Valentino Rossi 46 km/u Reviewed by GPworld on april 09, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.