Biante Cooper T53 Jack Brabham

Een paar dagen geleden kwam van het Australische merk Biante Models de Cooper T53 uit 1960 binnen van niemand minder dan Sir Jack Brabham. De Australische coureur Jack Brabham is in 1959, 1960 en 1966 wereldkampioen Formule 1 geworden. Dit schaalmodel is geproduceerd in de schaal 1/43 en is in de uitvoering van de Grand Prix van Portugal.
Wat direct opvalt is de goed verzorgde verpakking wat met opengeklapte doosje een mooie presentatie van de Cooper T53 geeft.
Het model is gelimiteerd op 2500 stuks waarbij elk model individueel genummerd is. Dit nummer is door middel van een gegraveerd plaatje op de verpakking aanwezig.
Bij een Formule 1 schaalmodel in de schaal 1/43 komt het niet vaak voor maar bij dit model is de engine cover los waardoor het motorblok zichtbaar wordt. Ook dit is in detail, schaal 1/43!, uitgevoerd.
Al met al, een mooi schaalmodel van Down Under gepresenteerd in een luxe verpakking. Ideaal voor de mensen die modellen verzamelen van wereld kampioenen. Het model is beperkt leverbaar en hier om te bestellen.
Biante Cooper T53 Jack Brabham Biante Cooper T53 Jack Brabham Reviewed by GPworld on mei 11, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.