Elite Models Ferrari F10

Vandaag komt in de schaal 1/18 de Ferrari F10 van Fernando Alonso binnen. Deze uitvoering is geproduceerd door Elite models en is de meer gedetailleerde versie van de eerder uitgebrachte Ferrari F10 geproduceerd door Hotwheels. Beide modellen zijn in de uitvoering van de Bahrain Grand Prix 2010, de race die Alonso wist te winnen. Maar wat zijn nu precies de verschillen tussen de Elite en Hotwheels versie?
LINKS ELITE | RECHTS HOTWHEELS
Als we kijken naar de voorkant van de auto is te zien dat de Elite banden meer een rubber-look hebben in vergelijking met de glimmende banden van de Hotwheels versie. De wielophanging is bij de Elite versie bedekt met carbon fibre folie, bij de Hotwheels versie is dit egaal zwart. Verder is te zien dat de voorvleugel bestaat uit meerdere delen (flappen) Bij de Hotwheels versie is de voorvleugel één geheel.
LINKS ELITE | RECHTS HOTWHEELS
Op bovenstaande foto is wederom te zien dat de Elite versie mooiere rubberen banden heeft en de wielophanging is voorzien van carbon look. Ook aan de achterkant van de auto is het gedeelte bij de uitlaat net zoals in het echt voorzien van een carbon look.
LINKS ELITE | RECHTS HOTWHEELS
Het opvallendste verschil is natuurlijk de cockpit. Is de Hotwheels edite voorzien van een rijdersfiguur, de Elite versie heeft geen Alonso in de cockpit. Verder zijn is er wel een hoog gedetailleerde 6-punts gordel aanwezig en een volledig gedetailleerd stuur met alle knoppen erop.

Vanaf vandaag is de Elite 1/18 versie leverbaar. Klik hier om te bestellen.
Ook is vanaf vandaag dezelfde auto, ook in Elite uitvoering in de schaal 1/43 leverbaar. Klik hier om te bestellen.

Verder is vanaf vandaag leverbaar van Elite Models:
1/18 Ferrari 599XX #77. Klik hier om te bestellen.
1/18 Ferrari F40LM. Klik hier om te bestellen.
1/18 Ferrari 512S #20. Klik hier om te bestellen.
1/18 Ferrari FXX Evoluzione. Klik hier om te bestellen.
1/18 Ferrari 599GTO. Klik hier om te bestellen.
1/43 Ferrari 643 Jean Alesi. Klik hier om te bestellen.
Elite Models Ferrari F10 Elite Models Ferrari F10 Reviewed by GPworld on mei 10, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.