Planking!

In Indianapolis zijn de mannen bezig met de trainingen voor de Indy500 deze week. Athans, dat is de bedoeling maar door de regen wordt er niet echt veel gereden. In de eerste krachtmeting kwam in ieder geval Ho-Pin Tung goed uit de verf. De deelnemers en teams zijn iedere dag van 's morgens vroeg tot begin van de avond op het legendarische circuit aanwezig. Als er dan niet wordt gereden, tja dan duren de dagen lang. Gelukkig is er een nieuw fenomeen ontstaan: Planking.


Op youtube is bovenstaand filmpje verschenen van diverse "planking" acties. Als je dan James Hinchcliffe bent (rijder Newman Haas en Mayor of Hinchtown) dan ga je maar planken op je IndyCar:
Dan zijn er verschillende coureurs die in Indianapolis aan het wachten zijn tot het opklaart en dan maar de competitie met Hinchcliffe aangaan:
De uiteindelijk winnaar is Scott Dixon in de Ganassi pits:
Zoals sommigen onder tussen wel door hebben worden er in huize GPworld enthousiast IndyCar/ CART/ ChampCar modellen verzameld in de schaal 1/18.


Aangezien we gisteravond bij de McDonalds de McFlurry Rollo smaak hebben geprobeerd (lekker!) is het wel een mooie gelegenheid om de aanwinst van een maand geleden te tonen. In de schaal 1/18 door Action Performance geproduceerde 2005 Newman Haas van Sebastian Bourdais in McDonalds livery.
Planking! Planking! Reviewed by GPworld on mei 19, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.