Rossi's ducati + Dan Gurney




Deze week is dus in zowel schaal 1/18 als in schaal 1/10 de 2011 Valentino Rossi Ducati binnen gekomen. Waar andere fabrikanten minimaal een jaar nodig hebben om een model uit te brengen, heeft Maisto het model al na vier races op de markt gebracht. Voor een hoop mensen zijn deze motorfietsen van Maisto een beetje onbekend materiaal. Voor zulke lage prijzen, is het dan wel wat? Hoe groot zijn ze? Ten eerste voor wat je krijgt, is het zeker niet verkeerd. Gemaakt van kunststof in plaats van metaal kosten deze motoren slechts een fractie van de Minichamps varianten. Minder details en ook de kuipdelen kunnen er niet af maar maakt het nog geen verkeerd model. De grote versie is ongeveer 20 centimeter lang en de kleine versie is ongeveer 12 centimeter lang.
Lang zullen de modellen niet beschikbaar zijn in de winkel want de afgelopen dagen hebben we er ontzettend veel van verkocht. Klik hier om te bestellen.
Van True Scale is in de schaal 1/43 de Porsche Type 804 uit 1962 binnen gekomen. Gepresenteerd op het welbekende True Scale plateau. Gelimiteerd op 750 stuks, én gesigneerd door Dan Gurney. Klik hier om te bestellen.
Rossi's ducati + Dan Gurney Rossi's ducati + Dan Gurney Reviewed by GPworld on mei 27, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.