De maand juni

Zo zit je in de winter alles een beetje te volgen qua testwerk, zo is het al Juni en zijn er een hoop belangrijke evenementen al geweest of zitten er aan te komen. Monaco en de Indy500 hebben we ondertussen al gehad. Afgelopen weekend was een mooi weekend met de MotoGP, WTCC, DTM en Superleague. Dan hebben we komende week F1 in Canada, IndyCar en de 24 uren van Le Mans !


Gisteren hebben we een fantastische dag op Assen meegemaakt, wat een geweldig circuit. Een mooi programma met Dutch Supercar, F3, Renault en Superleague. Alles is bij Superleague een beetje knullig met te weinig auto's en teveel problemen. Een onduidelijk concept met voetbal en landenteams maar het blijft een heel leuk evenement om te bezoeken. Binnenkort ook op circuit Zolder.



Elk jaar komt in december het jaaroverzicht Formule 1 uit op DVD. Afgelopen jaar was het al even spannend om de DVD's op tijd binnen te hebben om ze voor de kerst nog te kunnen verkopen, dit jaar wordt het wat lastiger. Als het doorgaat wordt er blijkbaar op 11 december nog een Grand Prix gereden. Dit zal betekenen dat alle jaaroverzichten, boeken DVD's allemaal nog een stuk later gaan komen. Wel komt deze week de 2003 DVD Formule 1 binnen. Deze was uitverkocht maar komt er weer aan. Dan is alleen de 2005 DVD echt uitverkocht en is inmiddels vrij zeldzaam.
De maand juni De maand juni Reviewed by GPworld on juni 06, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.