Nieuwe Lotus modellen

Deze week komt er een nieuwe zending van Spark Models binnen met een aantal nieuwe Lotus modellen. Lotus doet het altijd goed bij verzamelaars want er hangt een mooie geschiedenis aan vast maar ook zeer verschillende modellen en hier en daar natuurlijk iemand gesneuveld in een Lotus. Ook een hoop grote rijdersnamen die voor Lotus hebben gereden. In Haarlem zal de grootste Fittipaldi fan van Nederland hier zeer vrolijk van worden: De Lotus 56 uit 1971 van Emerson Fittipaldi komt binnen. Uitvoering "Race of Champions", klik hier om te bestellen.

Een stuk nieuwer is de Lotus 101 uit 1989 van Nelson Piquet. Bij dit model zullen hoogswaarschijnlijk door Spark wel weer de Camel reclame uitingen stiekem zijn toegevoegd. Klik hier om te bestellen.

Dan krijgen we van Graham Hill de 1968 Lotus 56 in de Indianapolis 500 uitvoering. Klik hier om te bestellen. Verder dan nog de Lotus 76 uit 1974, van Ronnie Peterson. Grand Prix van Zuid Africa) Let op de dubbele achtervleugel. Klik hier om te bestellen.

Bij deze Spark zending zullen ook de twee eerste delen zitten van de Le Mans pitbox set. Ik ben zeer benieuwd. Deze week komen dan de eerste pitboxen binnen en een uitbreidings set. Klik hier voor het overzicht.
Nieuwe Lotus modellen Nieuwe Lotus modellen Reviewed by GPworld on juni 08, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.