Spa, Alonso en levering Minichamps

Voor de mensen die dit weekend naar Spa-Francorchamps gaan. Ter gelegenheid van het 20 jarige jubileum van Michael Schumacher is er op Spa Francorchamps een exclusieve versie te koop van de 2011 Mercedes GP showcar in de schaal 1/43. Nogmaals, een showcar is de bolide van het jaar ervoor in de nieuwe kleuren maar in dit geval lijkt het niet mooi uit te pakken. De verpakking vind ik persoonlijk ook niet echt het wouw gevoel geven maar smaken verschillen. Liever had ik gezien dat ze reguliere modellen uit zouden brengen waar we al heel lang op wachten in plaats van dit soort circuit-verkoop modelletjes. 


Voor de Fernando Alonso liefhebbers en in mindere mate wellicht ook de Felipe Massa fanaten (mits ze bestaan) is er goed nieuws te melden. Wisten we pas geleden al te melden dat de firma Schuberth in de schaal 1/2 de 2011 helmen van Michael Schumacher en Nico Rosberg gaat uitbrengen, nu blijkt ook dat ze de 1/2 helmen van Fernando Alonso en Felipe Massa op de planning hebben staan. Levertijd en prijzen zijn nog onbekend op dit moment.
Van Minichamps zijn de volgende modellen nu leverbaar. De belangrijkste is de 2011 showcar van Sebastian Vettel in de schaal 1/43. Vettel is hot, Vettel verkoopt goed. Mis hem niet en bestel hem hier.
Van Sebastian Bourdais is in de schaal 1/18 de 2008 Monza versie leverbaar van de Toro Rosso STR3. Gelimiteerd op slechts 999 stuks. Deze is hier te bestellen. Voor de Vettel fans: Er zijn nog een paar exemplaren opgedoken van de Sebastian Vettel Monza versie 1/18. Deze is hier te bestellen. Nog paar beschikbaar.



In de schaal 1/43 is de Sauber-Ferrari C29 leverbaar van zowel Kobayashi als de La Rosa met de "Sauber 40 jaar motorsport" livery. Deze zijn hier te bestellen.

Spa, Alonso en levering Minichamps Spa, Alonso en levering Minichamps Reviewed by GPworld on augustus 26, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.