Uit voorraad leverbaar

Gisteren is een zending binnen gekomen met nieuwe modellen en modellen die eerder al uitverkocht waren. Als eerste in de schaal 1/43 de Ferrari F430 GT3 van Kessel Racing.Geproduceerd door Hotwheels Elite. Vanwege het rechtenverhaal mochten er geen logo's van Valentino Rossi op dit schaalmodel maar is het ipv de Valentino Rossi gewoon de standaard Kessel Racing geworden. Voor de geinteresseerden hopen we binnenkort de Rossi decals aan te kunnen bieden. Klik hier om dit model te bestellen.


Opnieuw zijn van Fernando Alonso in de schaal 1/18 beide uitvoeringen van zijn Ferrari F10 uit 2010 binnen gekomen. Het gaat om de standaard uitvoering van Hotwheels met rijdersfiguur maar ook om de luxere Elite versie. Hier te bestellen.
Ook is van True Scale Miniatures opnieuw in de schaal 1/18 de 1976 Tyrrell P034 6-wieler binnen gekomen in de Anderstorp race winnaar uitvoering van Jody Scheckter. Supermooi, hier te bestellen.
Gisteren zijn door Spark zes nieuwe uitvoeringen aangekondigd van de 2011 WRC Citroen DS3 in de schaal 1/43. De belangrijkste is de paarse/ grijze Merksteijn Motorsport editie, de rest is allemaal van Loeb en Olgier. Aangekondigd voor laatste kwartaal dit jaar. Klik hier voor het overzicht.
Uit voorraad leverbaar Uit voorraad leverbaar Reviewed by GPworld on september 01, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.