Minichamps levering

Na meer als een jaar rommelige leveringen en vertragingen bij Minichamps, lijkt het erop dat ze alles weer onder controle beginnen te krijgen. Hadden ze eerst twee fabrieken in China die voor Minichamps produceerde, nu zijn er 4 fabrieken die werken voor Minichamps. Volgens de berichten gaan daarom de komende 6 maanden heel veel achterstallige modellen uitkomen. Jammer is alleen dat vanwege stijgende lonen en stijgende materialen in China er weer een prijs verhoging is aangekondigd.

We hebben nu uit voorraad leverbaar:
De wereldkampioen van 2011, Sebastian Vettel's Red Bull RB7. Geen showcar flauwekul maar gewoon de echte racecar. Geproduceerd in de schaal 1/43 door Minichamps. Klik hier om te bestellen.

Ook binnengekomen een wereldkampioen van 2010, is de Yamaha YZR M1 van Jorge Lorenzo. Geproduceerd in de schaal 1/12 en hier te bestellen.
In de schaal 1/43is dan ook een oudere wereldkampioen opnieuw (beperkt) binnen gekomen. Het gaat om de 1988 McLaren van Ayrton Senna, in de Senna Collection, Japan uitvoering. Klik hier om te bestellen.
Dan hebben we ook beide zwart-goude, 2011 Lotus Renault R31's binnen. Zowel Heidfeld als Petrov zijn van de partij. Klik hier om te bestellen.
Een andere Lotus is de 1978 Lotus Ford 79 van Jean Pierre Jarier. Geproduceerd in de schaal 1/43 en hier te bestellen.
Als laatste hebben we de 2011 Sauber C30 van Kamui Kobayashi binnen gekregen. Ook deze is in de schaal 1/43 van Minichamps. Klik hier om te bestellen.
Minichamps levering Minichamps levering Reviewed by GPworld on januari 12, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.