Nieuwe boeken en Brumm set

Normaal doen we niet zoveel met boeken geschreven in het Duits, maar voor Sebastian Vettel willen we wel een uitzondering maken. In het engels of in het nederlands zijn er nog helemaal geen boeken te vinden over Vettel. Onlangs is er dan wel een mooi hardcover boek uitgekomen, klik hier voor meer info en bestellen.
Binnenkort verwachten we het boek Formula One all the races. Zoals de titel eigenlijk het plot al een beetje verraad, behandeld dit boek alle races vanaf 1950. Het boek is daarom maar liefst 600 pagina's. Klik hier om te bestellen.
Deze week komt het boek binnen van Peter Warr: Team Lotus - My view from the pitwall. We zijn benieuwd. Dit soort boeken, over ex-monteurs of ex-managers zijn vaak de beste boeken. Klik hier om te bestellen.
Pasgeleden heeft Brumm in de schaal 1/43 de 1961 transporter met sharknose set uitgebracht. Voor dit jaar hebben ze bedacht om een set uit te brengen met maar liefst twee transporters en nog meer toebehoren. Leuk is de sharknose verborgen onder het doek.
Nieuwe boeken en Brumm set Nieuwe boeken en Brumm set Reviewed by GPworld on januari 10, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.