Bell Helmen en スポーツファンに絶大な人


Gisteren zijn door Bell Sports drie nieuwe helmpjes in de schaal ½ aangekondigd, welke wij ook zullen gaan verkopen. Wanneer we ze gaan binnenkrijgen kunnen we nog niet exact zeggen maar we gaan ze krijgen!

De eerste is de 2012 helm van Bruno Senna. Deze is hier te bestellen.

De tweede is de 2012 helm van Kamui Kobayashi, hier te bestellen.

En als laatste de 2012 helm van Vitaly Petrov, hier te bestellen.

Van Jenson Button zal er bij de volgende race, op Silverstone, een speciale uitvoering worden verkocht van de 2012 McLaren showcar met hele stoere verpakking. Showcar is dus de 2011 auto in de 2012 kleuren. Deze versie zal ook in de schaal 1/18 worden aangeboden. Tevens zullen er Hamilton versies beschikbaar komen.

In Japan worden vaak speciale uitgaven van Minichamps verkocht. Deze worden later vaak voor woekerprijzen aangeboden op ebay. Er zijn daar ver weg weer 2 hele mooie binnenkort verkrijgbaar, welke hopelijk ook in Europa nog uitgebracht zullen worden voor normale prijzen.

Het gaat om de Jordan 191 van Michael Schumacher uit 1991 in een leuke verpakking en om de 2011 Mercedes van Michael Schumacher in leuke verpakking en beide modellen in de Spa-Francorchamps uitvoering waarbij de 2011 versie dan ook echt een gouden helmpje zal hebben.
Bell Helmen en スポーツファンに絶大な人 Bell Helmen en スポーツファンに絶大な人 Reviewed by GPworld on juni 26, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.