Helm Perez


Van de week is door Bell Sports nog een nieuw helmpje in de schaal 1:2 aangekondigd., namelijk de helm van Sergio Perez uit 2012. Compleet andere kleuren als de 2011 uitvoering maar wel heel erg mooi. Het mooie aan deze aankondiging is, dat we dit helmpje waarschijnlijk eind deze week al hier binnen hebben. Klik hier om te bestellen.

Deze week komt ook van Formule 1 de zomerspecial binnen. De abonnees zullen deze zomer uitgave al automatisch krijgen, alle andere geïnteresseerden kunnen deze bij ons aanschaffen. In tegenstelling tot de normale Formule 1 uitgaven, ligt de nadruk in deze special voornamelijk op geschiedenis, en mooie verhalen van vroeger. Klik hier voor meer info en bestellen.

Het duurt eigenlijk nog lang maar eigenlijk hadden we ondertussen al een Minichamps aankondiging verwacht voor een Michael Schumacher first podium comeback ala Mercedes model. Minichamps kennende zal dat model binnenkort wel aangekondigd worden. Ook is het nog wachten op de 1st win van Pastor Maldonado.
Helm Perez Helm Perez Reviewed by GPworld on juni 27, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.