Kleding en Rossi


Kleding Ferrari
Als het even meezit hebben we volgende week eindelijk de 2012 Puma Ferrari overhemden binnen en de 2012 Fernando Alonso cap.

Kleding Kimi Raikkonen / Lotus GP
Voorheen werd de kleding van het voormalig Renault team geregeld door Renault zelf en was meestal al meteen beschikbaar tijdens de eerste race van het seizoen. Nu is Renault compleet verdwenen bij deze Genni Capital/ Team Lotus constructie en zorgt een nieuwe partner voor de kleding die eigenlijk in Juni uit zou komen. Die nieuwe partner heeft het nog niet echt allemaal onder controle. We wachten met smart op deze zeer populaire kledinglijn, echter het is er simpelweg nog niet.

Op de Lotus Renault GP website staat in de webshop ook nog steeds vermeld “Coming Soon”. Als zij het niet hebben, dan zullen wij het ook niet hebben. Met elke dag die voorbij gaat wordt de hoop op maand Juni kleiner. Afwachten dus !
Op Facebook heeft Minichamps gevraagd middels bovenstaande afbeelding om de mening van mensen, om te kijken of ze eventueel het volgende Valentino Rossi figuur gaan uitbrengen. Aan de hand van een hoop onzin die meteen uitgekraamd wordt, zal dit dan ook wel de laatste keer zijn dat Minichamps zoiets via Facebook probeert:


Kleding en Rossi Kleding en Rossi Reviewed by GPworld on juni 28, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.