Rossi, Audi, helmen, button, Dan Wheldon


Van Valentino Rossi komt er binnenkort weer een nieuwe figuur uit, het gaat om de 2011 figuur zoals Rossi getest heeft op de Ducati. Uiteraard is de Ducati testbike al een tijd verkrijgbaar. Klik hier om het figuur te bestellen.
Eind komende week komt van Valentino Rossi in de schaal 1/12 de 2006 Yamaha YZR M1 binnen als dirty version. Deze is niet helemaal hetzelfde als de orginele 2006 uitgave, hier en daar wat andere decals en uiteraard een beetje vuil erop. Klik hier om te bestellen.
\
Van Spark is gisteren nog de heruitgave binnen gekomen van wellicht één van de mooiste modellen in schaal 1/18 die Spark heeft geproduceerd: De Le Mans winnaar van 2010, de Audi R15 van Bernhard, Rockenfeller en Dumas. Klik hier om te bestellen.
Ook hebben we een nieuwe levering gekregen met helmpjes in de schaal ½ die eerder uitverkocht waren. Zo kunnen we weer opnieuw aanbieden: De 2012 Michael Schumacher helm, de 2011 Michael Schumacher gouden Spa helm en de 2011 Jenson Button Suzuka helm. Klik hier om te bestellen.
Ondertussen is de speciale uitgave van de 2011 juli-winnaar van Jenson Button van de Grand Prix van Montreal ook gearriveerd en is hier te bestellen.

Vandaag komen er ook nog 2 hagelnieuwe modellen uit Amerika binne van GreenLight. Het gaat om de Dan Wheldon Tribute car in de schaal 1/18 en om de 2011 auto van Dan Wheldon waarmee hij de Indy 500 won, wat tevens zijn laatste overwinning is zijn carriere bleek te zijn. Klik hier om te bestellen.


Rossi, Audi, helmen, button, Dan Wheldon Rossi, Audi, helmen, button, Dan Wheldon Reviewed by GPworld on juni 23, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.