Gisteren is er weer een mooie nieuwe zending van Spark binnen gekomen.

Zo is van Martin Tomczyk de 2011 DTM kampioensauto in de schaal 1/43 binnen gekomen. Toevallig gisteren ook de 1/18 versie van Norev hiervan ontvangen. Klik hier om te bestellen.
Van Jean Alesi hebben we in de schaal 1/43 de 1989 Tyrrell 018 van de Grand Prix van Japan ontvangen. Deze is hier te bestellen.
Van Peter van Merksteijn hebben we in de schaal 1/43 de 2012 Citroen DS3, Monte Carlo rally, ontvangen. Klik hier om te bestellen.
Van Jean-Pierre Jabouille hebben we de Renault RE20 uit 1980 ontvangen in de uitvoering van de Grand Prix van Oostenrijk (winnaar). Klik hier om te bestellen.
Van Julian Bailey hebben we de Lotus 102B uit 1991 ontvangen van de Grand Prix van San Marino. Dit model staat op regenbanden. Klik hier om te bestellen. Wie het zich nog kan herinneren: In de opwarmronde van die race schoof Alain Prost in zijn Ferrari al van de baan af.
Van Juan Manuel Fangio is de 1954 Mercedes W196 binnen gekomen. Deze is hier te bestellen.
Ook is ondertussen het nieuwe, zeer mooie fotoboek van Jacky Ickx binnen gekomen. De laatste jaren is er niet veel leesvoer in het Nederlands uitgekomen, werd weer eens een keertje tijd! Dit boek is hier te bestellen.

Ook is er een luxe editie te bestellen. De oplage hiervan is slechts 150 stuks en zit in een box. Elke box bevat tien unieke flesjes met souvenirs van plaatsen waar Ickx geschiedenis schreef. Van fragment van de Porsche 935 tot aan stukjes autoband of zelfs stukjes van Monaco curbstones. Deze editie is dan ook gesigneerd door de man zelf. Klik hier om te bestellen.
Reviewed by GPworld on juni 22, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.