Zending van afgelopen week !



Na een vertraging door DHL van bijna een week is het vandaag dan eindelijk zover. We krijgen deze ochtend de 2011 McLaren MP4/26 van Lewis Hamilton binnen in de schaal 1/18. Deze is hier te bestellen. Wees er snel bij, deze is namelijk al een week of twee uitverkocht op de Minichamps site. Dus wat we we nu binnenkrijgen, daar moeten we het mee gaan doen!
Dan komt ook van Norev in de schaal 1/18 de 2011 Audi A4 DTM van Martin Tomczyk binnen. Klik hier om te bestellen.

Van Christiaan Frankenhout komt in de schaal 1/43 de Mercedes SLS AMG van Nurburgring binnen. Klik hier om te bestellen.

Van NewRay komt er een nieuwe lading van de zeer populaire motor binnen van Marco Simoncelli. Het gaat om de Honda RC212V in de schaal 1/12. Klik hier om te bestellen.
Ondertussen kunnen we bevestigen dat we een paar exemplaren gaan binnen krijgen van de speciale uitvoering van de 2011 winnaar van de Grand Prix van Montreal in juli, Jenson Button. Moeilijk in te schatten hoeveel ervan verkocht zullen worden dus een paar exemplaren besteld, er komt immers ook nog een normale Minichamps uitvoering van. Op=op. Klik hier om te bestellen.

Deze modellen van Button zijn al naar ons opgestuurd. Misschien morgen of zaterdag binnen, anders volgende week.
Zending van afgelopen week ! Zending van afgelopen week ! Reviewed by GPworld on juni 21, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.