Voor de Ferrari liefhebbers


We hebben ze niet op voorraad in de winkel liggen maar kunnen ze wel leveren. Twee superdeluxe zonnebrillen van 18 karaats goud van Ferrari. De één is ter ere van 60 jarig bestaan van Ferrari en de andere uitvoering is de Ferrari Daytona uitvoering. De eerste kost dan euro 9800,- en de Daytona kun je bestellen voor euro 12700,- Als je niet meer constant wilt knijpen met je ogen dan is de keus snel gemaakt toch? De lijnen staan nu open, klik hier om te bestellen.
Van Ferrari is gisteren ook een nieuw boek binnen gekomen getiteld: “Enzo Ferrari’s Secret War”. Het verhaal van Enzo Ferrari tijdens de oorlogsjaren. Klik hier om te bestellen en voor de volledige omschrijving.
Een ander boek wat nieuw binnen gekomen is het boek van Di Spires met de naam “I just made the tea”. Deze vrouw heeft zo’n 30 jaar in de Formule 1 gewerkt bij verschillende teams en doet nu haar boekje open. Klik hier om te bestellen.

Betreffende de film Fastest en met name de uitlevering van Universal daarvan. Nadat een koerier eerst 9 stuks, daarna UPS met een express levering 10 stuks en een andere koerier van DHL 12 stuks hier bezorgd heeft is Universal de beloofde nalevering op maandag niet nagekomen. Nu wel de bevestiging dat deze ochtend DHL hier weer komt met pakje uit Duitsland met weer 9 stuks. Langzaam aan gaan we richting de bestelde 50 stuks. Eigenlijk kunnen we er wel meer nog als 50 gebruiken maar ben bang dat het systeem dan helemaal in de war komt als we gaan bij bestellen. Wij hoeven gelukkig al die verzendkosten niet te betalen. 
Voor de Ferrari liefhebbers Voor de Ferrari liefhebbers Reviewed by GPworld on juni 20, 2012 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.