Minichamps in een mum van tijd hier!


Vandaag komt er een nieuwe zending van Minichamps binnen. Voor de komende weken staat er niet zoveel interessants op het uitleverschema van Minichamps. Dus we moeten het hier even mee doen!

In de schaal 1/18 de 2010 Red Bull RB6 van Sebastian Vettel (World Champion 2010) in de Brazilië uitvoering. Klik hier om te bestellen.
Van Valentino Rossi in de schaal 1/12 het figuur van 2009 Misano met vlag. Voor de gelegenheid reed Rossi met helm rond met afbeelding van de ezel uit de film Shrek. Klik hier om te bestellen.
Van Lewis Hamilton komt zometeen in de uitvoering van Hongarije 2012, de McLaren Mercedes MP4/27 binnen als onderdeel van de hoog gedetailleerde EVO serie. Schaal 1/43 en hier te bestellen.

Van Lewis Hamilton is ook in de Evo serie de 2012 McLaren Mercedes MP4/27 van Monza uitgekomen. Deze leveren we alleen op bestelling. Dit vanwege de overdosis aan diverse McLaren modellen.

Zowel de Hongarije als de Monza uitvoering zouden ook nog eens van Spark Models uit komen, deze hebben wij gecancelled. Het houdt een keer op met de McLaren modellen. Bijna elke race een ander model, dan ook nog eens van twee fabrikanten. Vroeger hadden we nog klanten die van Minichamps de gehele McLaren collectie verzamelden. Ondertussen, kan ook niet anders, zijn deze ook afgehaakt. Zo begin je met ieder jaar een auto van beide rijders en zo ga je naar 16 stuks van één seizoen!

Rijsbergen heeft sinds een paar jaar een eigen zwerfster. Een vrouw van pak’em beet een jaar of 55 die naar verluidt vroeger professor aan universiteit is geweest. Duidelijk is er ergens iets misgegaan want er komt alleen nog wartaal uit. Schijnbaar in bezit van een riante woning maar kiest ervoor om in Rijsbergen en omgeving in de buitenlucht of in een tentje te slapen. Weer of geen weer.

Een paar jaar geleden kwam deze vrouw met op z’n zachtst uitgedrukt twee niet zo heel erg fris ruikende honden onze winkel binnen. Juist wanneer je haar vriendelijk wilt verzoeken het pand te verlaten koos ze willekeurig drie dure modellen uit welke eigenlijk zonder problemen werden gepinned. Eind goed al goed, alhoewel de tent nog uren heeft moeten luchten hier.

Gisteren was het weer zover, een rustige middag dus geen overlast voor andere klanten. Wederom verkoop aan deze vrouw en weer verlost van twee artikelen die eigenlijk niet goed liepen. Vervolgens dan nog wel een heel warrig verhaal over Michael Boogerd die samen met de kinderen van Michael Jackson een circuit in Rotterdam aan het aanleggen is waar tijdens pitstops bokswedstrijden gehouden zouden worden. Helaas staat het hele project ondertussen op een laag pitje staat want de hoge piefen in Monaco werken alles tegen. En uiteraard heeft de doping bekentenis van Boogerd ook niet geholpen.

Enfijn, de laatste weken zien we deze vrouw weer behoorlijk vaak door de straten struinen, dus grote kans dat ze weer bij ons binnen zal komen. Mocht je een wazig, muf ruikend persoon met honden in de winkel tegenkomen, bedenk dan: Dit is ondertussen een goede klant van GPworld geworden !

Minichamps in een mum van tijd hier! Minichamps in een mum van tijd hier! Reviewed by GPworld on april 25, 2013 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.