Gecancelled door Minichamps

Van Minichamps hebben we een lijst ontvangen met items die gecancelled worden. Hieronder volgen de meest spraakmakende uit deze lijst. En eigenlijk weinig verbazing. Het zijn juist de modellen waar wij ook weinig tot geen voorbestellingen voor hebben gekregen.

Juist van Michael Schumacher noemde ik het een onzin-model om een 2012 auto nog eens uit te gaan brengen in een doosje van 2013 in de uitvoering van een demo run van 20 minuten op de Nurburgring. Toch waren er klanten die onder het mom van compleet maken dit model wilde hebben, maar ver ging het wel. Hoeveel meer kun je nog uitbrengen van Michael Schumacher? Deze is in ieder geval geschrapt.

Daarnaast de 2012 Jorge Lorenzo Yamaha motorfiets, gecancelled. Ook niet zo verbazingwekkend als je ziet hoe “goed” de 2010 en 2011 motoren van Jorge liepen. Dan zullen ze bij Minichamps voor de 2012 Lorenzo Yamaha ook wel niet zoveel pre-orders hebben.

De Formule 3 auto uit 1984 van Gerhard Berger is ook van de baan. Ook deze is niet bepaald een model waar hele volksstammen op zitten te wachten.

Tevens is een setje 2012 Mercedes Nico Rosberg winnaar en 1955 Mercedes Juan Manuel Fangio winnaar gecancelled.

Verder is nog in de schaal 1/43 in de World Champions Collection de 1996 Williams Renault FW18 van Damon Hill gecancelled. Deze stond al sinds 2005 steevast in elke uitgave van de Minichamps katalogus. Niet bepaald een verrassing dat dit model nu definitief van de baan is. Bovendien is dit model al een keer eerder verschenen in de WC Collection, met Rothmans reclame!

Gecancelled door Minichamps Gecancelled door Minichamps Reviewed by GPworld on mei 30, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.