Leveringen vandaag

Van Spark Models komt er een kleine zending binnen waarvan de meeste items al op voorhand zijn verkocht. Welke (nu) nog te bestellen is, is de 1965 Indy 500 winnaar, De Lotus 38, van Jim Clark. Hier te bestellen.

Van Minichamps ontvangen we zometeen in de schaal 1/18, de Michael Schumacher Mercedes W03 uit 2012 waarmee hij in Valencia zijn laatste podium behaalde. Klik hier om te bestellen.
Ook in de schaal 1/18 komt de McLaren F1 GTR uit 1995 binnen. Geproduceerd door Minichamps,, winnaar van Le Mans met Dalmas, Sekiya en Letho. Hier te bestellen.

Vandaag of morgen komt ook het mooie boek Ayrton Senna - All his races opnieuw binnen. Hier te bestellen.

Binnenkort verwachten we een levering uit Italiƫ met nieuwe artikelen van Valentino Rossi, Marc Marquez en ook de pet van Carl Crutchlow. Van mokken tot stickervellen, sleutelhangers, petjes en T-shirts. van Alles wat.

Deze firma bood een paar weken geleden ook een "official Valentino Rossi calendar" aan. Interessant, ware het niet dat ze gewoon probeerden hun oude 2014 kalenders probeerden te slijten. Het halve jaar is al om dus was niet zo een bestseller geworden hier......


Leveringen vandaag Leveringen vandaag Reviewed by GPworld on juni 05, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.