DVD / Blu Ray Ferrari: Race to immortality


Gisteren hebben we de documentaire / film Ferrari: Race to Immortality uit op DVD en op Blu Ray. Engelstalig binnen gekregen, voorzien van Nederlandse ondertitels, hier te bestellen.

In 1950 gaat de Formule 1 van start met het iconische Scuderia Ferrari als deelnemer. De koningsklasse stelt hoge eisen aan het menselijk vernuft, maar voor de coureurs is het de eerste tien jaar balanceren op de dunne draad tussen leven en dood.

Enzo Ferrari is de grote man van de autosport en de patriarch van de stal, iemand die op een ongekende manier over snelheid durft te dromen. De twee sterren van het team, Peter Collins en Mike Hawthorn, zijn elkaars grootste concurrent. Toch vinden ze hun vriendschap even belangrijk als het winnen van de volgende race.

Ferrari: Race to Immortality vertelt het verhaal over liefde en dood, over de overwinningen en tragedies van de grote kampioenen van Ferrari. Doordeweeks is het la dolce vita en in het weekend hopen dat je overleeft.


DVD / Blu Ray Ferrari: Race to immortality DVD / Blu Ray Ferrari: Race to immortality Reviewed by GPworld on november 09, 2017 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.