Afgelopen weekend

Afgelopen weekend hebben we flink veel verkocht via onze website van onze 2014 Max Verstappen special F3. Bij elke special die je laat maken is het altijd maar de vraag of die aanslaat maar zodra je het break-even punt overschrijdt, is het goed. De rest verkoopt dan vanzelf nog wel in een langzamer tempo. Geen andere winkels, ruilhandel of doorleveren nodig om ze kwijt te raken. 

Dat is nou juist het mooie aan specials en exclusiviteit: Je onderscheid je winkel of webshop met iets aparts wat nergens anders te koop is, je trekt er nieuwe klanten mee of klanten die normaal ergens anders kopen.

Via de webshop kan iedereen vanuit heel de wereld bestellen of gewoon naar de winkel komen, dus toch voor iedereen mogelijk om te bestellen. Inmiddels hebben we dan ook wat naar Duitsland, Frankrijk, Japan en Amerika opgestuurd.

Wil je hem niet missen, hier te bestellen. OP=OP

Dit jaar ontvangen we nog twee andere boxen 1/43 van Spark Models. De levertijden zijn een beetje tegenstrijdig bij Spark, het ene bericht wordt over kerst gepraat, het andere bericht over de volgende levering. We wachten het af en gaan het zien.
Afgelopen weekend Afgelopen weekend Reviewed by GPworld on oktober 22, 2018 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.