Special 2014 Max Verstappen Formule 3 - Hockenheim versie

Van Spark Models hebben we in de schaal 1/43 nu de 2014 Formula 3 Dallara F314 van Max Verstappen uit voorraad leverbaar. Uitgevoerd als versie van de laatste drie races van het seizoen in  Hockenheim.
Eerder heeft Spark Models al een F314 Formule 3 van het Macau weekend uitgebracht. Een iets ander F3 model en sowieso met een andere livery (meer Red Bull) ten opzichte van deze Hockenheim uitvoering met de opvallende reclame van HSF Logistics op de sidepods en de andere achtervleugel.
Waarom de Hockenheim uitvoering? Met deze auto won Max in de F3 zijn laatste race in ronde 31 van het in totaal 33 ronden tellende 2014 F3 Euroseries kampioenschap. De Red Bull licentie van Spark Models geeft logischerwijs niet de mogelijkheid om de F3 van het begin van het seizoen te produceren, de uitvoering van Max voordat hij bij Red Bull in het programma werd opgenomen waarbij hij met de oranje sidepods reed. (We zullen vast vragen krijgen of we deze ook nog gaan doen als special....nee dus)

We hopen dat deze uitvoering, die niet eerder is geproduceerd bij menig Verstappen verzamelaar in de smaak zal vallen om de collectie vóór de Formule 1 weer een stukje verder compleet te maken. 2014 was in ieder geval een leuk Formule 3 seizoen om te volgen, jammer dat Max behoorlijk wat materiaal pech had met zijn Van Amersfoort bolide maar desondanks was het voor de kijker wel genieten.

In een oplage van 300 stuks (genummerd) is dit model door Spark Models voor ons geproduceerd en wordt geleverd in de inmiddels bekende giftbox. Klik hier om te bestellen.





Special 2014 Max Verstappen Formule 3 - Hockenheim versie Special 2014 Max Verstappen Formule 3 - Hockenheim versie Reviewed by GPworld on oktober 19, 2018 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.