KOOPZONDAG

LET OP! ATTENTIE! Komende zondag, 21 december gooi ik van 13.00 uur tot 17.00 uur de deuren open. Iedereen is van harte welkom om nog het één en ander te spenderen voor de kerst. Op de vorige locatie in Breda was het eens in de maand koopzondag, soms druk en soms zat ik daar voor nop. Maar nu hier in Rijsbergen eens éénmalig proberen. Werkt het niet, weet ik dat het volgend jaar geen zin heeft. Dus pak je kans!
Gisteravond waren we van de partij bij het end-of-season dinner party van Ho-Pin Tung in Velp bij, hoe kan het ook anders, het Chinese Restaurant van de ouders van Ho-Pin Tung.

Exoto
Al jarenlang heeft het bedrijf Exoto een beleid waar niemand wat van snapt. Spullen aankondigen maar pas 5 jaar later uitbrengen. Nauwelijks contact mee mogelijk. Als de spullen dan daadwerkelijk komen, zitten er gigantische prijsverhogingen op. Volgens de vertegenwoordiger is de Nederlandse importeur is het in ieder geval zat en staat op het punt te stoppen met Exoto. Maar niet voordat ze hem in Nurnburg Toy Fair eerst eens aanspreken. Ze maken schitterende artikelen bij Exoto. Elk jaar op de beurs staan ook de mooiste prototypes uitgestald alleen komt er niets los. Zo en zo wil ik zelf desondanks Exoto toch wel in assortiment behouden, dan maar ergens anders bestellen.
Aan de hand van de vele exoto klachten op verschillende forums is het ook niet aan te bevelen om rechtstreeks op de Exoto website te bestellen. Kapotte artikelen, slechte klantenservice, geen contact kunnen krijgen, verkeerde bedragen van creditcard afgeboekt. Dus daar wil je eigenlijk ook niet aan beginnen.
Dus hopelijk wordt de situatie snel beter of in ieder geval betrouwbaarder!
KOOPZONDAG KOOPZONDAG Reviewed by GPworld on december 16, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.