Tameo

Er is gisteren nog het één en ander aan handel binnen gekomen voor de kerst. Ten eerste van Tameo uit Italy de F2003GA van Michael Schumacher in de schaal 1/43. Oorspronkelijk een kit maar alvast kant en klaar in elkaar gezet door kleine chinese vingertjes. In ieder geval is dit duidelijk de mooiste en meest gedetailleerde F2003GA die ik ooit gezien heb in schaal 1/43. De onderplaat als spiegel is ook ontzettend mooi, net of je dubbel ziet. Dus in feite 2 modellen voor de prijs van één! Klik hier om te bestellen.
Van de jaaroverzichten is nu ook de nieuwe AutoCourse 2008-2009 binnen. Deze boekwerken komen al vanaf het begin van de F1 uit, dus dit is editie 58. Daarnaast is ook het nieuwe boek Official review Formula One 2008 uitgekomen. Bernie haalde nog niet genoeg geld binnen, dus waarom dan ook niet een officieel boek uitbrengen. (editie 5 pas!) Klik hier om te bestellen.

Dan zijn er nog een paar nieuwe dvd's binnen gekomen. De eerste is One Hell of a Weekend, 24hrs Le mans. Klik hier om te bestellen. Daarnaast aanvullingen van de hardlopers: F1 2008 DVD, MotoGP 2008 DVD, DVD MotoGP Riding Secrets en de Superbike DVD's. Klik hier voor het overzicht.

Ieder jaar is het weer hetzelfde probleem. In de drukste periode van het jaar wordt er in de laatste 2 weken door leveranciers niet meer uitgelevert. Zo komt van Minichamps deze week de laatste zending van binnen. Boeken en dvd's was gisteren de laatste zending van binnen gekomen. Om toch voor de kerst, en voor de kerstvakantie zoveel mogelijk handel in huis te halen valt niet mee.

Als het goed is komt dan morgen eindelijk het nieuwe deel van La Storia binnen. Eerst zien en dan geloven zullen we dan maar zeggen. en ook als het goed is komt volgende week de 1/18 versie van de Ferrari California binnen.

De laatste dagen heel veel emails met de vraag als ze wat bestellen of het dan op tijd voor de kerst is. Nou, er vanuitgaande dat de post 24 december gewoon ook zijn werk doet, kan ik op de 23ste nog versturen. Dus voorlopig kan er nog vollop besteld worden.
Tameo Tameo Reviewed by GPworld on december 18, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.