F1 2010 gaat starten!


We gaan starten! Volgende week welteverstaan. Eindelijk, de eerste 2010 Formule 1 auto van Minichamps gaan binnenkomen:
In de schaal 1/43 komt de 2010 Force India Mercedes VJM03 van Vitantonio Liuzzi binnen. Dit model is hier te bestellen.

Als het even meezit hebben we nog een tweede model die we vanuit het buitenland gaan krijgen. Dit laten we nog als verrassing welke het is, tot we zekerheid hebben.
Amalgam
Vind je een Amalgam 1/8 schaalmodel heel erg mooi maar ook een tikkie te duur. Je kunt ze nu aanschaffen met 25% korting. Bij een Amalgam scheelt dat pak'em beet 1000 euro. Ze gaan de modellen nu ook als kits leveren waarbij je het metaal en de materialen zelf nog moet bewerken en schilderen. Voor de handige jonger kan het ondanks het vele werk wel een hoop geld schelen!

De openingstijden
Vandaag, zaterdag 23 April zijn we normaal geopend. Komende maandag zijn we er van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Voorheen zijn we op tweede paasdag nooit opengegaan maar op verzoek van paar klanten wordt het toch wel snel interessant. Het voordeel van wonen boven de winkel is natuurlijk een enorm voordeel om open te gaan (trappie af en we zijn er!) maar ook het feit dat vanwege de oproepdienst van de wederhelft het anders toch een "hangdag" zou worden. Heel veel mensen, zoniet bijna iedereen is maandag vrij, dus van harte welkom in Rijsbergen!

Koningedag, valt dit jaar op een zaterdag. Daar kan ik nu al over melden dat we dan gesloten zijn. Op deze dag is bij ons de doorgaande weg ook altijd al afgesloten en zijn we amper bereikbaar.






F1 2010 gaat starten! F1 2010 gaat starten! Reviewed by GPworld on april 23, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.