Nieuwe zending




Nog even de aangepaste openingstijden. Vanavond geen koopavond, zaterdag normaal open en maandag geopend van 13.00 - 16.00 uur.

Zometeen komt er een nieuwe zending binnen. Voor de knutselaars zit het nieuwe bouwpakket van Revell erbij: In de schaal 1/24 de 2010 Ferrari F10 van Fernando Alonso en Felipe Massa. Klik hier om te bestellen.
Weer terug op voorraad zijn de vitrine boxen voor 1/18 schaalmodellen. Klik hier om te bestellen.
In de Hotwheels Foundation serie hebben we in de schaal 1/18 de Ferrari 458 Italia gekregen in zowel de kleur rood als in de kleur mat zwart. Klik hier om te bestellen.
Ander nieuws van Hotwheels, Elite is dat bij de Ferrari F430GTR van Valentino Rossi geen nummer 46 op de auto zal staan. Elite heeft niet de rechten van Rossi bemachtigd daarvoor. Dus het model waar Rossi mee heeft gereden komt er volgens bovenstaande foto uit te zien. Ik las op een internet forum dat Elite al weer helemaal werd afgekraakt dat nummer 46 niet op de auto staat. Ik denk eerder dat het gezocht moet worden in de hoek van tegenwerking van Minichamps of een te dure Valentino Rossi.

Om de paar dagen wordt ik gemaild door een Amerikaanse firma die GPworld op het internet hebben gevonden. Zij bieden een complete lijn aan van Ben Spies kleding. Behalve dat het er niet mooi uitziet is het ook veel te vroeg. Blijkbaar zagen ze dat kleding van Rossi goed verkocht werd en proberen het zelf nu ook. Als Spies nou ondertussen twee keer kampioen is geworden is het een ander verhaal maar nu is het gewoon veel te vroeg om net als een 9-voudig kampioen kleding op de markt te zetten.
Nieuwe zending Nieuwe zending Reviewed by GPworld on april 22, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.