Minichamps nieuwe aankondigingen

Een paar dagen geleden heeft Minichamps nieuwe Renault aankondigingen gedaan. Ze gaan namelijk twee Showcars in de schaal 1/18 uitbrengen van de 2011 bolide en één schowcar erbij van Nick Heidfeld in de Lotus Renault. Net als het 2010 seizoen, brengt Minichamps van seizoen 2011 in de schaal 1/18 alleen maar de showcars uit. De raceversie zal waarschijnlijk dan wel weer komen van Franse fabrikant Norev.


Voor de Valentino Rossi liefhebbers, de Maisto motoren gaan hard, heel hard. De 1/10 versie is op dit moment uitverkocht bij de leveranciers en dus voorlopig niet meer bij te bestellen. In de winkel hebben we nog een snel slinkend voorraadje. Klik hier om te bestellen.

Zondag gaan we naar Assen, naar de Superleague. Van de 14 bolides worden er maar liefst drie bereden door Nederlanders. Ho-Pin Tung, Yelmer Buurman en Robert Doornbos. Ze zijn toch maar een beetje van het voetbal concept afgestapt en overgegaan naar landenconcept ala A1GP. Zoveel voetbalfans waren er inderdaad ook niet echt te vinden.



Minichamps nieuwe aankondigingen Minichamps nieuwe aankondigingen Reviewed by GPworld on juni 03, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.