Nieuw en opnieuw binnen

Zometeen, in een mum van tijd als het busje van PTT, TPG, TNT, POST.NL of hoe het tegenwoordig ook mag heten, komen ze een nieuwe lading modellen brengen.

De aller-aller belangrijkste is de 2000 Kenny Brack, Team Rahal RoadCourse ChampCar in de schaal 1/18. Deze komt in de kast voor de eigen collectie.


In de schaal 1/18 komt van fabrikant Elite Models de 1995 Ferrari F40 Competizione binnen waarmee 16 jaar geleden op Le Mans werd gestreden. Dit model is wel te koop en hier te bestellen.
Verder komt er een nieuw Izod IndyCar model binnen. Het is de 2011 editie van de Dallara van Dario Franchitti, in de welbekende Target livery. Geproduceerd door Greenlight en hier te bestellen.
In de catagorie moviecars komen er weer twee modellen opnieuw binnen. In de schaal 1/18 komt de 1969 Dodge Charger in de Dukes of Hazzard serie binnen. Deze is geproduceerd door ERTL en is hier te bestellen.
Tony Montana was de held uit de film Scarface en reed rond in een hele foute 1963 Cadillac Convertible met tijgerbekleding. Uitgevoerd in de schaal 1/18 en geproduceerd door Jada en hier te bestellen.

Tweede Pinksterdag. Nogmaals voor de duidelijkheid: Komende maandag, 2e Pinksterdag is de winkel van 13.00 - 17.00 uur geopend.












Nieuw en opnieuw binnen Nieuw en opnieuw binnen Reviewed by GPworld on juni 11, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.