Senna, Pinksteren, Ferrari, Minichamps


Gisteren hebben we een gesprek gehad met Universal Pictures Nederland omtrent de Senna movie. Ten eerste hebben we de bevestiging dat deze film zeker niet in Nederland in de bioscoop gaat komen. Over de bioscopen in Belgie is nog geen besluit genomen. Sowieso komt de film in Nederland uit op DVD. De release datum hiervoor is 1 december. Een blu Ray versie is nog niet bevestigd maar normaal gesproken als in het buitenland een Blu Ray wel uitgekomen is, gaat Nederland daarin mee.

Bij GPworld gaan we de DVD's verkopen en als die uit zal komen ook de Blu Ray's. Normaal is het altijd lastig voor ons om dat soort artikelen te verkopen en het gevecht met Mediamarkt en Free Record shop aan te gaan, die gaan stunten met lagere verkoopprijzen. Dat kan, als je er heel veel inkoopt alleen is de vraag of die bij deze firma's wel groot ingekocht zal worden en niet stilletjes zal verdwijnen bij de special interest catagorie, net naast de ondeugende films.

Bij GPworld zal de film verkocht worden voor de adviesverkoopprijs. Op dit moment weten ze bij Universal nog niet de adviesverkoopprijs. Op het moment dat deze bekend is, zal dit artikel op de website geplaatst worden. We hebben nog tijd genoeg tot 1 december. Wil je van te voren reserveren, dat kan via de email.

Dit geweldige weekend met Pinksteren met de 24 uren van Le Mans, de Grand Prix van Canada en zaterdagavond ook nog eens IndyCar zal de winkel op tweede Pinksterdag geopend zijn van 13.00 - 17.00 uur.



Ferrari.
Gisteren is de bevestiging binnengekomen dat in de schaal 1/43 de Ferrari F150 Italia, de 2011 wagen van Fernando Alonso en Felipe Massa in het derde kwartaal uit zullen komen. Normaal is dit altijd November of December maar dit jaar dus eerder. Vanaf dit weekend te reserveren op de website.

Minichamps:

Vandaag komt in de schaal 1/43 de 2010 Renault R30 binnen van Vitaly Petrov. Dit model is hier te bestellen.
Verder komt in de schaal 1/43 de 1980 Mario Andretti Lotus 81 binnen. Klik hier om te bestellen.

Van Spark komt vandaag ook de eerder genoemde zending met voornamelijk Lotus modellen binnen. Door de ontvangen bestellingen van de laatste dagen is het meeste hiervan al verkocht.





Senna, Pinksteren, Ferrari, Minichamps Senna, Pinksteren, Ferrari, Minichamps Reviewed by GPworld on juni 10, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.