Pagani Zonda


Vandaag komt van AutoArt de zwarte carbon versie van de Pagani Zonda opnieuw binnen. Dit model werd op een gegeven moment niet meer uitgelevert door AutoArt omdat de constructie van de achtervleugel te fragiel was. Er zat dan een schroevendraaiertje en mini schroefjes bij om deze te bevestigen. Bij de tweede lading modellen, die dus vandaag komt is als het goed is de achtervleugel al voorgemonteerd. In ieder geval één van de mooiste schaalmodellen in 1/18 ooit geproduceerd en hier te bestellen.

Onder het mom van eerst zien en dan pas geloven moet er binnen nu en twee weken een nieuwe Ixo Models zending binnen komen. Bij deze zending zit dan de 2008 Ford Focus van Peter van Merksteijn, de Jackie Ickx Ferrari in de La Storia serie, een paar klassieke Colin McRae modellen en de Corvette van Xavier Maassen.

GLS
Sinds enkele maanden gebruiken we voor de buitenlandse bestellingen het bedrijf GLS. Met een eigen netwerk wordt bijna heel Europa voorzien door GLS en is het mogelijk om binnen 3 dagen zelfs een pakje naar Portugal te krijgen. Voor Belgie geven ze 48 uur aan maar in de meeste gevallen wordt dit de dag erop al bezorgd. Het grote verschil met TNT post is dat de prijzen maar de helft zijn, de zending te volgen is en snel wordt afgelevert. Bij TNT post werkt de trackingcode niet omdat de zending wordt overgedragen aan de buitenlandse post en dan ook nog eens veel langer duurt.
De meeste pakjes gaan vanuit GPworld uiteraard naar Nederland, daarna heel veel naar Belgie. Voor onze zuiderburen, rekenen we euro 8,00 per zending door, ongeacht hoe groot of hoe zwaar het pakket is. Voor die euro 8,00 is het binnen 48 uur, meestal 24 uur, al bezorgd. Daar kun je niet voor heen en weer rijden.

Wij zijn niet de enigen die tevreden zijn over de service maar blijkbaar een hoop klanten ook aangezien we best vaak de zelfde namen zien die opnieuw bestellen.
Pagani Zonda Pagani Zonda Reviewed by GPworld on juni 15, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.